Otázka vplyvu klimatickej zmeny na podnikanie v slovenskom podnikateľskom prostredí - Petrová, Eva
Aktuálne a budúce očakávané klimatické riziko vyplývajúce z fyzikálnych dopadov klimatickej zmeny na podnikateľské prostredie v Slovenskej republike. Správne pochopenie problematiky vplyvu dopadov klimatickej zmeny na podnikanie slúžiacie ako základ pre nasledujúci výskum možností riešenia dopadov klimatickej zmeny z podnikovej perspektívy a z pohľadu manažmentu podnikových rizík.