Stakeholders’ Rank of Reflexion Diagnostics in a Corporate Social Responsibility System - Mints, Aleksey
Zvyšovanie efektívnosti spoločensky zodpovedného riadenia (nové metódy a technológie na riadenie vzťahov so zainteresovanými stranami, napr. reflexívny prístup). Zdôvodnenie použitia metódy fuzzy-logiky na diagnostiku reflexie radov zainteresovaných strán a typy reflexívneho riadenia sociálnej zodpovednosti podniku v závislosti od stupňa a úrovne zložitosti.