Finančné a fiškálne riziká v súčasnej globálnej ekonomike - Sivák, Rudolf, 1955-
Analýza nárastu intenzity finančných a fiškálnych rizík ako faktor napätia v medzinárodných vzťahoch. Riziká súvisiace s rastom verejných dlhov.