What Can Be Learned on the Living Standard of Households From National Accounts? - Hronová, Stanislava
Hodnotenie životnej úrovne domácností na základe indexov a ich porovnanie v medzinárodnom meradle. Štandardy systému národných účtov (SNA 1993 a ESA 1995) zaviedli výdavky na konečnú spotrebu a koncepciu skutočnej konečnej spotreby a naturálnych sociálnych transferov. Porovnanie údajov z Českej republiky a Francúzska.