Účtovanie bankových úverov - Urbanová, Terézia
Článok sa venuje problematike účtovania úverov podľa opatrenia Ministerstva financií Slovenskej republiky z 8. augusta 2007 č.MF/16786/2007-31, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky v znp.