Od kumulácie rizík vo finančnom sektore k ich materializácií - Dvornický, Igor, 1985-
Vysvetlenie rozdielov medzi finančným a hospodárskym cyklom. Indikatívny vývoj cyklickosti a identifikácia finančného cyklu v SR. Kumulácia rizík vo finančnom sektore. Materializácia rizík vo finančnom sektore a predikcia vývoja hospodárskeho cyklu. Predikcie základných makrofundamentov ako východisko vývoja hospodárskeho cyklu.