Differences of Private Equity Determinants: Country-level Evidence from Europe - Štofa, Tomáš
Determinanty private equity (súkromné vlastné imanie) v rámci Európskej únie na základe údajov za 11 rokov a 20 krajín. Hnacie sily a aktivity private equity z hľadiska úrovne vyspelosti krajiny. Makroekonomické faktory, trh práce a podnikateľské prostredie a ich vplyv na investičnú aktivitu v krajinách, pozitívny vplyv inovácií a nepotvrdený pozitívny vplyv akciového trhu.