Analýza nezamestnanosti v krajinách Európskej únie - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Analýza nezamestnanosti krajín EÚ na báze dát z Eurostatu. Porovnanie a interpretácia dát z rokov 2018 a 2009. Použitie štatistických metód.