Nové podmínky dotací jako příležitost pro banky? - Sobková, Martina
Granty, pôžičky, záruky a dotácie od Európskej únie. Zmeny v programovom období. Finančné nástroje - zvýhodnené úvery, bankovné záruky za úvery a rizikový kapitál, a dôraz na ekologickejšiu Európu. Bankový sektor zapojený do oblasti podpory podnikania a energetickej účinnosti. Kombinovanie dotácií s prostriedkami z Národného rozvojového fondu.