Obce přijdou letos o miliony, řešením může být úvěr - Sobková, Martina
Pandémia Covid-19 spôsobila finančné ujmy obciam. Bankový úver ako riešenie pre obce alebo mestá a jeho nevýhody. Záujem o financovanie v dobe po koronavíruse.