Vypořádat se s dopady pandemie musí každá banka zvlášť - Houdek, Tomáš
Rola bankovej asociácie. Vplyv pandémie Covid-19 na bankový sektor. Bankové služby. Problém nesplatených úverov po skončení moratória. Národný rozvojový fond pre väčšie a menšie banky. Projekt neobanky 365.bank Poštovej banky. Trend konsolidácie a zlučovania v českom bankovom sektore.