Mezoekonomika - Jarý, Čestmír
Ekonomický vývoj, prostredie mikro a makro sféry a doplnenie o mezoekonomiku prostredníctvom globalizácie. Definícia a využitie mezoekonomiky. Posúdenie mezoekonomiky v Českej republike.