Machine Learning and Bitcoin Price Prediction - Cibuľa, Milan, 1995-
Rýchlo sa meniaci finančný svet pomocou inovatívnych technológií na vytváranie nových alebo modernizáciu existujúcich obchodných modelov na vytváranie finančných inovatívnych spoločností - FinTech. Strojové učenie ako inovatívna technológia a bitcoin ako predstaviteľ nového inovatívneho obchodného modelu - kryptomeny.