Importance of State Regulation of the Tourism Industry in the Kazakhstan - Lipková, Ľudmila
Cestovný ruch ako nástroj zlepšenia národného hospodárstva krajiny. Vplyv na kľúčové odvetia hospodárstva. Konkurencieschopnosť na svetovom trhu cestovného ruchu rozvojom nových foriem ekonomickej integrácie medzi štátom, podnikaním cestovného ruchu a obyvateľstvom krajiny.