Výstavba priemyselných parkov šancou na oživenie ekonomiky - Szmrecsányi, Tomáš
Oživenie hospodárstva a prekonanie obdobia pandemickej recesie pomocou stavebníctva. Spoluvytváranie hrubého fixného kapitálu v hospodárstve, tvorba hodnôt s dlhou životnosťou. Riešenie vo forme mestských logistických parkov, financovanie veľkých projektov ako cesta ku stabilizácii. Miera nájomnej aktivity počas šírenia nového koronavírusu SARS-CoV-2 spôsobujúceho pandemické infekčné ochorenie COVID‑19.