Didaktické a metodické aspekty cudzojazyčnej edukácie - Helmová, Milena, 1954-
Vzdelávacie metódy, ktorých cieľ je zatraktívniť a zefektívniť vzdelávanie formou kooperatívnych činností. Kooperatívne vzdelávanie. Pojmové mapovanie. Branstorming. Metóda šiestich mysliteľských klobúkov.