Regionálne rozdiely na Slovensku v časoch normalizácie - Horbulák, Zsolt, 1972-
Zhodnotenie regionálnych rozdielov v Slovenskej socialistickej republike v časoch normalizačného obdobia, od roku 1969 až 1989, pričom výsledky sú porovnávané so súčasnými rozdielmi. Regionálna politika v Československej socialistickej republike.