Udržateľné balenie je v súčasnosti kľúčovým trendom - Szmrecsányi, Tomáš
Balenie ako box či služba, realizácia balenia na objednávku a špeciálne požiadavky (materiál, rozmery výplne, doplnky či príslušenstvo). Technické zariadenia využívané v rámci procesu balenia. Špecializované obalové systémy, recyklovateľné obaly.