Konanie obchodných spoločností - Čurila, Dušan
Základné druhy vzťahov u obchodných spoločností. Konanie prostredníctvom štatutárneho orgánu obchodnej spoločnosti. Konanie na základe zastúpenia - zákonné zastúpenie obchodnej spoločnosti a zmluvné zastúpenie obchodnej spoločnosti.