Management Consulting Trends in Slovakia in the Light of Global and Regional Tendencies - Szeiner, Zsuzsa
Základné koncepty poradenstva, hlavné kroky v rozvoji podnikového poradenstva. Konkrétne vývojové kroky poradenstva v Československu a na samostatnom Slovensku vo svetle globálnych a regionálnych trendov. Názory klientov na konzultantov na základe empirického výskumného projektu uskutočneného v roku 2018. Vznik a vývoj slovenskej manažérskej poradenskej praxe. Súčasné trendy analýzou údajov z posledných globálnych a regionálnych prieskumov. Slovenský trh s manažérskym poradenstvom.