Sociálne a finančné postavenie rodiny vo väzbe na majetkovú a ekonomickú kriminalitu - Staríčková, Zuzana
Majetková a ekonomická kriminalita vs sociálne a finančné postavenie rodín. Vnútorné kriminogénne faktory. Vonkajšie kriminogénne faktory.