Behaviorálne intervencie v miestnej samospráve Hlohovec - Klimko, Roman, 1985-
Dlh na platbe poplatku za komunálny odpad. Získavanie a výber zamestnancov mestského úradu – problémy pri získavaní kvalifikovaných zamestnancov najmä v manažérskych pozíciách. Riešenie problému exkrementov psov v meste (napr. v parkoch).