Analýza vybraných aspektov starnutia populácie - Polonyová, Simona, 1985-
Predstavenie vybraných aspektov starnutia populácie, ako aj ich význam a význam pre podporu aktívneho starnutia. Návrhy potrebných zmien. Zameranie na sekundárnu analýzu.