K jednému pokusu o evolučné vysvetlenie morálky - Spodniak, Stanislav
Analýza jedného z mnohých pokusov vysvetliť pôvod našej morálky pomocou evolučnej teórie. Antropologická teória prezentovaná Currym, Mullinsom a Whitehouseom, v ktorej predpovedajú existenciu siedmich univerzálnych morálnych vzorcov.