szlovákiai gépjárműgyártás helyzete és kihívásai - Horbulák, Zsolt, 1972-
Automobilový priemysel - teoretické základy. Výroba automobilov v rámci krajín V4. História výroby automobilov v SR. Slovenská výroba áut v číslach a dôležitosť jej výroby v rámci regionálnej ekonomiky. Hlavné obchodné ukazovatele. Exportná kapacita. Dodávatelia. Situácia na trhu práce. Index automobilovej výroby vo vzťahu k priemyselnej výrobe.