Podpora energetických komunit zatím naráží na chybějící legislativu - Otýpková, Laura
Komunitná výroba elektriny. Energetické spoločenstvá a ich právna úprava. Energetické spoločenstvá v zahraničí. Podpora energetických spoločenstiev z európskeho Modernizačného fondu.