Changes in Labor Law and Their Impact on Business Environment in the Slovak Republic - Meluchová, Jitka, 1965-
Najvýznamnejšie zmeny ovplyvňujúce podnikateľské prostredie na Slovensku v roku 2020 ako dôsledky pandemického infekčného ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom SARS-CoV-2. Opatrenia v rámci „Lex korona“ (Ministerstvo financií SR), opatrenia Ministerstva hospodárstva SR, finančné nástroje a podporné programy. Vplyv týchto zmien na vykonávanie podnikateľskej činnosti a pracovno-právnu oblasť (účtovníctvo, dane, ochrana osobných údajov a sociálne zabezpečenie).