Přeshraniční balancing nabírá na obrátkách - po TERRE přichází MARI - Molek, Tomáš
Integrácia trhu s elektrinou ako kľúčový pilier energetickej politiky Európskej únie. Prepojenie trhov s regulačnou energiou a zodpovednosti národných PPS. Projekt Manually Activated Reserves Initiative (MARI). Platforma LIBRA.