Parlamentná diplomacia ako významný faktor zahraničnej politiky Slovenskej republiky počas prvého roku samostatnosti - Grigelová, Petra
Parlamentná diplomacia v Slovenskej republike. Úloha Národnej rady Slovenskej republiky a predstaviteľov zahraničnej politiky Slovenskej republiky. Pojem parlamentná diplomacia, jej štrukturálny systém a tiež jej klady a zápory. Parlamentná diplomacia počas prvého samostatného roku Slovenskej republiky. Najdôležitejšie zahraničnopolitické aktivity zástupcov Parlamentu v prvom roku nezávislosti.