Possibilities for Voluntary IFRS Adoption in the Slovak Republic - Parajka, Branislav, 1981-
Overenie možnosti dobrovoľnej aplikácie štandardov IFRS podnikateľskými subjektmi v SR. Analýza legislatívneho postavenia štandardov IFRS v rámci národnej úpravy účtovníctva na Slovensku a príslušných ustanovení zákona o účtovníctve. Skúmanie na výberovom súbore dát účtovných jednotiek v rebríčku TOP 100 firiem.