Legal and Accounting Aspects of Sale of Business in the Slovak Republic - Podmanická, Martina, 1977-
Prezentácia a analýza právnych a účtovných aspektov predaja podniku na Slovensku podľa v súčasnosti platnej právnej úpravy v Obchodnom zákonníku. Prenos práv a záväzkov pri predaji podniku. Problematika zobrazovania predmetnej transakcie v účtovníctve, účtovanie predaja podniku účtovnou jednotkou.