Risks of Material Irregularities Contained in Financial Statements - Sigetová, Katarína, 1995-
Skúmanie pre rámcový projekt dizertačnej práce pre vypracovanie modelu umožňujúceho redukovanie rizika vplyvu významných nesprávností na úsudok a rozhodovanie používateľa informácií z účtovných závierok. Definovanie základných pojmov (účtovná závierka – slovenská legislatíva a IFRS, významnosť, riziko významnej nesprávnosti) a charakteristika už existujúcich modelov na základe analýzy štúdií na predchádzanie (závažným) nezrovnalostiam.