New Model for Determining the EOQ Under Changing Price Parameters and Reordering Time - Nestorenko, Tetyana
Wilsonová formulácia zmien v dodávateľskom reťazci predstavovaných parametrami modelu, a to meniacimi sa nákladmi na doručenie a cenou skladovaného tovaru. Model na určovanie optimálnej veľkosti dodávky s kolísajúcou cenou. Ekonomické rozhodovanie a symetria v rozhodovacom procese. Wilsonova rovnica.