Prenájom obecných priestorov štátu - Tekeli, Jozef
Využívanie nebytových priestorov obce štátnymi orgánmi. Vznikanie sporových situácií. Analýza základného verejnoprávneho rámca nájomného vzťahu medzi obcou a štátom. Dopĺňanie verejnoprávnej úpravy súkromnoprávnou úpravou obsiahnutou v zákone č. 40/1964 Zb. OZ v z. n. p.