Skúmanie vybraných oblastí manažmentu IT / riadenia služieb IT v podnikoch na Slovensku - Romanová, Anita, 1973-
Prezentovanie časti výskumu zameraného na preskúmanie a analyzovanie súčasného stavu manažmentu informačných technológií IT v podnikoch na Slovensku vo vzťahu k využívaným medzinárodným štandardom v porovnaní s individuálnymi podnikovými modelmi. Poznatky v oblasti správy a riadenia IT, analyzovanie a komparácia implementovaných a realizovaných procesov riadenia IT.