Tendencie vývoja výkonového odmeňovania zamestnancov - Joniaková, Zuzana, 1970-
Skúmanie ako podniky narábajú s výkonovým odmeňovaním a ako jeho potenciál využívajú pre zvýšenie účinnosti vlastných systémov odmeňovania. Dáta z rokov 2006 a 2019, kedy bol zrealizovaný komplexný prieskum, týkajúci sa odmeňovania v organizáciách, doplnené o údaje, získané v rámci medzinárodného prieskumu riadenia ľudských zdrojov v roku 2013 v členských krajinách siete CRANET.