Ochrana práv duševného vlastníctva v podnikoch kreatívneho priemyslu - Majdúchová, Helena, 1963-
Podstata práv a súčasný stav duševného vlastníctva v kontexte subjektov kreatívneho a kultúrneho priemyslu. Vzťah duševného vlastníctva, inovácie a ekonomický rozmer ochrany práv duševného vlastníctva. Údaje z Globálneho indexu konkurencieschopnosti, údajov OECD, ŠÚ SR, Európskeho patentového úradu a European Union Intellectual property Office.