Monetization of a Startup Business Idea - Bednár, Richard, 1985-
Význam start-upov. Prehľad súčasného výskumu, štúdií a stratégií zameraných na speňaženie začínajúcich podnikov start-upov, ktoré slúžia ako základ pre výskum, ktorý sa má uskutočniť v rokoch 2019 - 2021.