Pôsobnosť obce pri sčítaní obyvateľov, domov a bytov v roku 2021 - Ukropec, Anton
Informácia o zákone č. 223/2019 Z. z. o sčítaní obyvateľov, domov a bytov v roku 2021 a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý nadobúda účinnosť 1. septembra 2019. Čo sa považuje za obyvateľa, dom a byt. Povinné osobnosti pri sčítaní. Formy inštitútu asistenta sčítania a jeho základné predpoklady. Obce a pokuty.