Riadenie služieb podnikovej informatiky - Hamranová, Anna, 1957-
Prístupy k definíciám, charakteristikám a klasifikácii podnikových informačno-technologických IT služieb, ako aj riadenie IT služieb (ITSM) na základe publikovaných vedeckých prác doma i v zahraničí. Metriky pre určovanie úrovne riadenia podnikových IT služieb s dôrazom na podporu obchodných cieľov spoločnosti alebo organizácie.