Využívanie metódy prieskumov angažovanosti zamestnancov podnikmi doma a v zahraničí - Čambalíková, Andrea, 1990-
Nástroj riadenia prieskumov zapojenia zamestnancov používané manažérmi na Slovensku a v zahraničí. Teoretické východíská so zameraním na charakteristiku metódy, spôsoby jej použitia a pozitívne účinky na spoločnosť. Návrh výskumu a prieskumy realizované doma i v zahraničí zamerané na aplikáciu tohto nástroja.