What Was the Emerging Business Model Of Parkour And Freerunning Like? - Zagoršek, Branislav, 1984-
Štandardný obchodný model spoločnosti v sektore parkour a freerunningových služieb. Súčasný stav teórie obchodných modelov. Syntetizovaný všeobecný obchodný model z amerických parkourových a freerunningových spoločností Tempest freerunning a APEX Movement a slovenskej parkourovej a freerunningovej spoločnosti Skill LAB. Prvá časť série o vývoji obchodného modelu.