Rozvoj pracovného života a jeho determinanty - Poniščiaková, Oľga
Pre zamestnancov spoločnosti je veľmi dôležité, aby vykonávali prácu v kvalitnom prostredí, v ktorom sa cítia dobre. Ak zamestnanci majú vytvorený dostatočný a kvalitný pracovný život, odráža sa to aj na výsledkoch celej spoločnosti. Zlepšenie motivácie u zamestnancov, pracovné prostredie a pracovné podmienky. Hodnotenie a odmeňovanie zamestnancov. Vzťahy na pracovisku.