K obstarávaniu a používaniu vozidiel fyzickými osobami - Jarinkovičová, Valéria
Autorka venuje pozornosť problematike výdavkov, ktoré vznikli pri obstarávaní a používaní motorových vozidiel, ako aj zdaňovania príjmov z ich predaja daňovníkmi dane z príjmov fyzickej osoby podľa zákona č.595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znp.(ZDP). Aktuálne poukazuje aj na zmenu týkajúcu sa výdavkov na pohonné látky po novelizácii ZDP, zákonom č.198/2020 Z.z.