Rukoväť audítorských štandardov medzinárodný audítorský štandard (ISA) 800 - Krišková, Petra, 1981-
Cieľom audítora je pri aplikácii ISA počas auditu účtovnej závierky zostavenej v súlade s rámcom pre osobitné účely venovať náležitú pozornosť prijatiu, plánovaniu a vykonaniu zákazky, ako aj formovanie názoru a vydaniu správy k účtovnej závierke. Rámcom na osobitné účely sa rozumie rámec účtovného výkazníctva navrhnutý pre potreby konkrétnych používateľov účtovných informácií.