Sociálne siete vo vyučovaní cudzích jazykov - Pavlíková, Žaneta, 1973-
Možné spôsoby začlenenia sociálnych sietí do vyučovania cudzích jazykov. Poukázanie na štatistiky, ktoré vypovedajú o rozšírenosti používania Facebooku a Instagramu na Slovensku. Predstavenie niekoľkých aktivít, ktoré je možné využiť vo výučbe cudzích jazykov.