Emocionálna inteligencia a empatia učiteľa - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Emocionálna inteligencia a empatia ako dôležité vlastnosti učiteľa pri riešení výchovných a vzdelávacích problémov v škole. Úroveň empatie stredoškolských učiteľov. Položky vyjadrujúce istý aspekt empatie.