Overenie účtovnej závierky audítorom podľa nových veľkostných podmienok - Adamíková, Monika
Zmena a doplnenie zákona o účtovníctve „podnikateľským kilečkom“ (zlepšovanie podnikateľského prostredia aj v dôsledku pandemického infekčného ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom SARS-CoV-2). Zvyšovanie veľkostných podmienok na povinnosť overenia účtovnej závierky audítorom. Významné zvýšenie veľkostných podmienok oproti súčasnému stavu, návrh prechodnými ustanoveniami na ich postupné dvíhanie. Prehľad veľkostných podmienok od roku 2019 do roku 2022.