How Do the National Tourism Organizations Use the Social Media? - Hruška, Jan
Opis spôsobu a intenzity používania sociálnych sietí v rámci propagácie cestovného ruchu najnavštevovanejších krajín. Poukázanie na rozdiely jednotlivých národných centrál v používaní Facebooku, Youtube a pod. Použitá kvantitatívna a kvalitatívna analýza.