Predaj tovaru a služieb cez internet – právne, daňové a účtovné špecifiká v praxi - Cígerová, Nadežda
Špecifické nároky kladené na firmy v e-commerce (on-line obchodovanie), vyhľadávanej sfére podnikania s bohatými možnosťami uplatnenia sa na trhu aj medzinárodne. Odpovede na komplexné spektrum otázok súvisiacich s podnikaním na internete (právna základňa povinností e-shopu, účtovné prípady a špecifiká elektronického obchodu z hľadiska DPH). Špecifiká zľavových portálov, povinnosti zásielkového predaja v medzinárodnom meradle (fakturácia do Českej republiky) a elektronicky dodávané služby (systém MOSS – „Mini one stop shop“).